Îngrijirea zilnică a feței

Descopera 6 pași de bază pentru îngrijirea zilnică a feței pentru femeile cu mai sensibil tip de piele.

Piele sensibilă și produse de îngrijire de zi cu zi: prieteni sau dușmani?

În mod constant un număr tot mai mare de femei, de orice varsta, tipul de piele si de origine, de îngrijire a pielii a devenit sinonim cu stres. Cu piele sensibila, se pare, nu tolerează nimic, până când невинна, iar dacă susțin că produsele selectate, sub amenințarea de reacție cu roseata, intepaturi, chiar durere, le introduceți în tentația de a zbura, de hidratare și de make-up și să se predea!
Adevărul, însă, este faptul că sensibilă sau alergică piele, poate mai mult decât orice altceva, are nevoie de specializate de îngrijire zilnică, pentru a restabili bloc de protecție și de a se proteja de agresiunile externe. Citește mai jos, cel mai bine cum să aibă grijă de pielea sensibila, cu absolută certitudine, într-o zi, cu patru pași simpli.

Produse de îngrijire pentru piele sensibila: idealuri, produse de curățare, hidratare și machiaj
Pasul 1: Curățați complet fără απογυμνώνετε pielea
Noaptea, pielea se acumulează sebum si celulele moarte de pe suprafața sa. Pentru a începe ziua cu fața proaspătă, fără απογυμνώσετε pielea de siguranță υδρολιπιδικό în bloc, selectați moale lapte demachiant, apa micellaire sau săpun de curățare, îmbogățit cu lipide. Aceste produse nu conțin επιφανειοδραστικά și au echilibrat ph-ul, care respectă natural, acide ph-ul pielii.

Pasul 2: Folosiți compoziții minimaliste
Επανορθώστε de protecție clasă piele sensibila cu un produs hidratant, minimalist compoziție, precum și de produse care conțin arome, coloranți și alergeni, cum ar fi nichel, probabil, pentru a distruge sensibilitatea pielii. Воздухонепроницаемый pachet va ajuta pentru a evita orice infecție și va permite în condiții de siguranță sinteza, pentru a rămâne în siguranță. Căutați, de asemenea, ingredientele active și cele mai recente tehnologii, care ar calma υπερευαίσθητες de terminatii nervoase din piele. Descoperiți Toleriane Ultra.

Pasul 3: Selectați dreptul de apărare doar la soare si poluarea
Expunerea la UV poate accentua disconfortul pielii sensibile, și, de asemenea, agrava roseata. Asigurați-vă că cea mai potrivită de protecție solară este parte a programul dvs. de zi cu zi de îngrijire. Căutați elastic, λεπτόρρευστες texturi, pentru a evita excesiv de frecare, cu un factor de protecție de cel puțin SPF30 UVA/UVB. Cele mai complexe δερμοκαλλυντικές soluții oferă, de asemenea, textura de „durabil de poluare”, care împiedică interesant de praf se lipesc de piele și cauzează stres oxidativ.

Pasul 4: Deschideți pentru tine de make-up potrivite pentru nevoile pielii sensibile
Piele sensibila, care are o predilecție pentru bufeurile de căldură și roșeață ajută la make-up mare de toleranță, care oferă omogenitate în epidermă. Dovedit sensibile ale pielii creme BB și CC complet de produse dupa ce contribuie la restabilirea protecție de bloc, în timp ce multe dintre ele oferă un minunat indicele SPF. Unele dintre cele mai avansate formule de pe piata includ pentru mai multe componente active față de efectul de ochi roșii, ca Ambophenol, care elimină în mod direct să ton culoare și are o durată lungă. Descoperiți Rosaliac CC.

Pasul 5: Ai mereu lângă tine un produs pentru situații de URGENȚĂ
Bine ar fi să avem o apa termala spray, comoara, de referință, ca un remediu de prim ajutor. Utilizați de fiecare dată când pielea ta are nevoie, pentru a slăbi sau de a evita, cel mai probabil φούντωμα. Te va iubi, de asemenea, un efect calmant, revigorant acțiune după curățare, sau după o serie de εξαντλητικών de exerciții în sala de gimnastică. Descopera Apa Termala de la La Roche-Posay.

Pasul 6: treziți-vă cu calm pielii
Vă simțiți pielea iritată, când te trezești; nu Este o coincidență faptul că multe femei, primul lucru ce simt este o durere intensă la nivelul pielii. Noaptea, pielea sensibila, se luptă pentru a neutraliza radicalii liberi, care se acumuleaza in timpul zilei. Mai rău încă, histamina -o moleculă de roșeață și mâncărime – debordeaza de un pic înainte de a se trezi. Rezultatul: pielea amuțește, mâncărime și disonant, ca în cazul în care nu a dormit timp! Pentru a neutraliza această bomba timp de iritare, καταπραΰνετε pielea sensibilă în timpul nopții cu specializată δερμοκαλλυντική o soluție care va curata pielea de radicalii liberi, în timp ce în același timp, va ajuta pentru a calma inflamația și impulsuri nervoase. În plus, chiar și cu pielea sensibila, fiecare femeie are dreptul, atunci când se trezește, arata si se simte intinerit! Descoperiți Toleriane Ultra Overnight.

By iulie 6, 2018.    Articolul, Frumusețea, Sănătate